Nogometaši Ilovca i Dobre iz Novigrada otvorili sezonu priprema u Hostelu Karlovac u Selcu
Nogometaši Ilovca i Dobre iz Novigrada otvorili sezonu priprema u Hostelu Karlovac u Selcu

Dok se većina Hrvatske bori s naglašenim zimskim neprilikama nogometaši NK Ilovac iz Karlovca i NK Dobre iz Novingrada dva tjedna prije početka županijskih prvenstava krenuli su u završni dio zimskih priprema. Popularni „kanarinci s Ilovca“ otvorili su sezonu u Hostelu Karlovac u Selcu. Pod budnim trenerskim okom Ante Šulentića treniralo je 20 igrača.

– Odradili smo nekoliko izvrsnih treninga unatoč vremenskim prilikama koje nam nisu išle na ruku pa je tako i prijateljska utakmica sa NK Turbina iz Triblja otkazana zbog jake bure – kaže trener Šulentić koji je ipak više je nego zadovoljan odrađenim mini priprema.

Pridružilo im se i 26 juniori i seniori NK Dobre iz Novigrada koje vodi trenerski tandem Ivan Frketić i Davor Poturica. U Rijeci su odigrali prijateljsku utakmicu s predstavnicima NK Rikard Benčić, a pobijedili su domaćini rezultatom 6:2.

– Unatoč porazu u našem prvom pripremnom susretu zadovoljan sam prikazanom igrom jer su vremenski uvjeti uistinu bili teški – rekao nam je trener Frketić.

Izvor: KAŠonline

.

Translate »