Nogometašice ŽNK 4 rijeke zadovoljne zimskim pripremama u Hostelu Karlovac u Selcu – preporučuju ga i drugim sportašima
Nogometašice ŽNK 4 rijeke zadovoljne zimskim pripremama u Hostelu Karlovac u Selcu – preporučuju ga i drugim sportašima

4. ožujka 2018.

Brojni sportaši sve više finaliziraju svoje pripreme pred početak prvenstva u bivšem karlovačkom dječjem odmaralištu u Selcu, danas Hostelu Karlovac. Najčešći korisnici su, dakako, s područja Karlovačke županije. Tako su u Selcu već drugu godinu za redom nogometašice karlovačkog ŽNK 4 rijeke. Najmlađi uzrast, kadetkinje i seniorke, njih 24, pod budnim okom vrijednog stručnog teama treniraju dva puta dnevno. Četverodnevne pripreme im završavaju danas (nedjelja) kada će krenuti put Rijeke na odigravanje prijateljskih susreta sa predstavnicima ŽNK Rijeka.

– Iako je bilo snježno i kišno vrijeme odrađivali smo treninge po planu na nogometnom igralištu u sklopu hostela. Ugodno osoblje i kvalitetne hrane bilo je na pretek. Ovo mjesto svakako je pun pogodak za sportaše svih uzrasta pa bih ga svakako preporučila mnogima – kaže Marija Goršić koja je cijelo vrijeme u pratnji ženskih zaljubljenika u nogometnu loptu te dodaje:

– Ovo nam je druga godina za redom da boravimo ovdje i već sada se veselimo sljedećoj zimskoj sezoni priprema u Selcu – rekla je predsjednica kluba i glavni pokretač svih zbivanja u i oko kluba.

Izvor: KAŠonline

.

Translate »